Click here to send us your inquires or call (852) 36130518

Информационен портал на Харманли и региона

   
Размер шрифт
 

Криминалните новини от Харманли и региона

Братовчеди се клаха заради тежки думи

Младеж на 25 г. от Харманли заби нож в гърдите на 15-годишния си братовчед.

Постоянното напрежение между роднините, които са и съседи, е довело до кървавата драма. С. Г. решил да сложи край на враждата чрез нож. На мушката му попада 15-годишният му братовчед М. Г., на когото ядосаният мъж забива нож в гърдите.

Благодарение на намесата на минувачи, пострадалият е настанен в харманлийската болница с дълбока прорезна рана в дясната страна на гърдите, съобщиха от полицията.

 

Трима харманлийци са задържани за кражба

Трима харманлийци са задържани за кражба. Вчера, след сигнал от от местен жител, че от вилата му в местността “Чам кория” край Харманли са откраднати плуг, 10 метров синджир, кабели и покъщина, местните полицаи са установили и задържали младежите на възраст 18г, 19г и 20г.
   

„Детски свят” осъмна с изкоренени борчета


Вандали отново са вилняли снощи в двора на детска градина „Детски свят”. За пореден път новозасадени борчета в двора на градината са извадени и отмъкнати в незнайна посока.
"През последните две години съвместно родители и персонала засаждаме борчета в двора на градината и най вече около Руския паметник. И незнам защо, но непрекъснато злосторници прескачат през нощта и маса от залесените дръвчета стават зян" - оплака се директорката Мария Желязкова.

   

Баща и двамата му синове арестувани за сутеньорство

Вчера харманлийските полицаи са извършили проверка в частен дом на улица “Хр. Смирненски”. В жилището, обитавано от 57-годишен мъж, криминалистите са открили 32 779 евро, 13 060 щатски долара и 21 000 лева, за които мъжът не е показал документи за произход. Намерените суми са описани и иззети по образуваното досъдебно производство.

В ареста с полицейска мярка са задържани и двамата синове на харманлиеца, познати на органите на реда.

   

Вила горя в лозята над Харманли

Късно снощи е изгоряла изцяло вилата на Митьо Чорлев, която се намира над града, в района на старите лозя зад комплекс "Ралица". В буйните пламъци е изгоряло кучето на стопанина, а самият той е приет с изгаряния в "Бърза помощ". 

   

Горска хайка порти блокада

Пленяват само техника

В понеделник срещу вторник около 18 часа землището на Черна могила било опасано от кордони горски стражари, служители на Общинска горска компания, Общинско лесничейство Любимец и представители на ДГС /Държавно горско стопанство/ Хасково. Предварително планирана и подготвена, блокадата постепенно сгъстявала обръча. Целта на мащабното мероприятие била да се заловят бракониерите от дървената мафия, които в последно време опосквали цели горски масиви.

   

Харманлиец превърнал двора си в бензиностанция, продавал гориво

45-годишен харманлиец е превърнал двора си в мини бензиностанция, установиха при проверка тази седмица служители на Икономическа полиция. Мъжът търгувал с гориво в дома си на улица "Ал. Константинов" в Харманли.

   
Ради Белянов
представя:
 • 1
 • 2
 • 3
хостинг и домейни

редакционно мнение

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Мобилна версия на сайта

Мобилен harmanli-bg.com

Както обикновенно "Информационният портал на Харманли и региона" е с една крачка пред другите. Това което ние правим, скоро ще бъде нескопосано копирано от другите.

Вижте версията на сайта оптимизирана за изглед от мобилни телефони! Светкавично зареждане, без излишен трафик и тежки изображения. Всички статии и коментари. На една ръка разстояние! Възползвайте се! Посетети ни на адрес:

m.harmanli-bg.com

Важни телефони в Харманли!

За проблеми, нередности и нарушения по чистотата, екологията и уличното осветление, гражданите могат да звънят на:

 • Дейност "Чистота" - 0373 / 88552, Хр. Любомиров - 088 8134988
 • Фирма "Титан" - 0373 / 88929
 • еколог на общината - 0373 / 82015 втр. 153
 • улично осветление - 0373 / 82015 втр. 141

 

Последни коментари

Най-одумваното напоследък:

Най-четеното напоследък:

Вход в системата