Click here to send us your inquires or call (852) 36130518

Информационен портал на Харманли и региона

   
Размер шрифт
 

Първи брифинг на победителите

alt
alt
Победителите в общинските избори спретнаха първата си пресконференция. Пред представителите на местните медии председателката на Общ. съвет на БСП и Предизборния щаб Минка Стоянова, заедно с избраният за трети пореден мандат кмет на общината Михаил Лисков, кметовете на Бисер Златка Ангелова и на Българин Митко Тонев, така също и част от новоизбраните общински съветници, представиха новата управленска визия на столетницата.

Брифингът, както е редно в такива случаи, откри г-жа Стоянова. След като съобщи крайните резултати от отминалите общински избори, г-жа Стоянова горещо благодари на всички, които в неделния ден са отишли и са пуснали вота си, независимо за кой кандидат и коя партия. После благодари на хората, които са гласували с бюлетина №8. Последва благодарност към всички от екипа на партията, обезпечили в изборния ден гладкото му протичане, като членове на Изборния щаб, на СИК, застъпниците и наблюдателите.

След краткото експозе, думата беше дадена на кмета г-н Лисков. Спокойно и уверено, какъвто неизменно е стила му, градоначалникът изложи бъдещите планове за управлението на Общината. 

- Ще завършим започнатото, ще надграждаме постигнатото, ще започнем заплануваното в мандатната ни програма. Ще търсим взаимодействие и подкрепа за решаването проблемите на хората от общината и от представителите на другите политически сили в Общински съвет, приключи г-н Лисков.

Бившият председател на Общински съвет Д-р Делчев допълни, че в миналия мандат голяма част от предложените за решаване въпроси и проблеми са получавали подкрепата на опозицията. Докторът подчерта, че това са били все решения наложени и отговарящи на интереса на обществото ни и се надява, че и през сегашния мандат този стил на работа ще е преобладаващ.

На зададените въпроси, беше отговорено изчерпателно от г-жа Стоянова и г-н Лисков. Разбра се, че за ръководството на БСП постигнатите 10 мандата са най-добрия вариант за управление, тъй като ако са с един повече можело да получат политическо главозамайване и самозабрава. Предварителни договаряния с други политически сили в рамките на общината, никога до сега местните ръководства на партията не са водили и сега не са имали намерение да водят. Сега обаче, след изборната победа, могат да седнат на масата и да разговарят, но крайните решения ще бъдат взети от Общинския съвет на БСП.

След президентския вот ще се даде пълна прозрачност за изразходваните средства по време на изборната кампания, увери г-жа Стоянова. Кметът вметна, че може би ще се наложи известна реорганизация в общинска администрация!

Добави коментар

Благодарим Ви, че използвате кирилица.
Редакторите на сайта ще изтрият коментарът Ви в случай че:
* съдържа квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа.
* съдържа рекламни послания, включително линкове към други сайтове
Благодарим Ви за разбирането!

Код за сигурност
Обнови

Ради Белянов
представя:
 • 1
 • 2
 • 3
хостинг и домейни

редакционно мнение

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Мобилна версия на сайта

Мобилен harmanli-bg.com

Както обикновенно "Информационният портал на Харманли и региона" е с една крачка пред другите. Това което ние правим, скоро ще бъде нескопосано копирано от другите.

Вижте версията на сайта оптимизирана за изглед от мобилни телефони! Светкавично зареждане, без излишен трафик и тежки изображения. Всички статии и коментари. На една ръка разстояние! Възползвайте се! Посетети ни на адрес:

m.harmanli-bg.com

Важни телефони в Харманли!

За проблеми, нередности и нарушения по чистотата, екологията и уличното осветление, гражданите могат да звънят на:

 • Дейност "Чистота" - 0373 / 88552, Хр. Любомиров - 088 8134988
 • Фирма "Титан" - 0373 / 88929
 • еколог на общината - 0373 / 82015 втр. 153
 • улично осветление - 0373 / 82015 втр. 141

 

Вход в системата