Информационен портал на Харманли и региона

   
Размер шрифт


Относно предвидения ремонт на ул."Алеко Константинов"

Отговорилите
Отговорилите
Предизвикалата толкова коментари заради предвижданите ремонтни дейности улица "Алеко Константинов", провокира пишещият да чуе мнението на живеещите там. Въпросът който зададох беше следния:

"Намирате ли за уместно улицата да бъде ремонтирана, знаейки, че това ще стане с банков заем и какво е мнението ви за критиките към проекта?"

Ето мнението на пожелалите да дадат отговор:

Руска Марашлиева- мед. сестра: "Ние в махалата слушахме дебата по време на сесията от радиоточката. След това си говорихме и се чудом-чудим, защо тези хора са против. Ами че де се е чуло-видяло хубава работа с мерси да става. Няма безплатен обяд. Хубава е инициативата."

Д-р Мария Манолова-стоматолог: "Чудесна идея. Та улицата ни е толкова натоварена. Кмета да забрани по нея да се движат товарни камиони. Да се прави колкото може по-скоро."

Йордан Гочев Ламбов: "Да се направи цялостен ремонт. Слушах ги. Кмета си знае работата."

Делчо Ангелов Вълев-стъклар: "Може ли да се бяга от хубавото. Нали едни ритаха и за главната улица, а тя стана същи булевард. Да правят, лошо няма."

Отговорилите
Отговорилите
Отец Георги: "С двете ръце съм „за”. Ама да не подминат и грозната площадка пред черковния двор!" 

Господин Тонев-пенсионер: "Приветствам това решение. Жалко, че е имало хора да се противопоставят."

Нуридин Нури Хасан-търговец: "Свалям му шапка на кмета, че направи толкова много за града.Радвам се, че ще ремонтират улицата. От бай Тошово време до сега само едни кърпежи. Искам и настоявам да ме чуе: „Г-н кмете, кандидатирайте се и за трети мандат. Ние ви вярваме и уважаваме. Уважете желанието ни. Твърдо заставаме зад вас”."

Атанас Димитров-баничар: "Баница ще раздам, стига да почнат ремонта. Иначе торба-акъллии много, акъл дават ама файда йок!" 

Наред с хората които си казаха мнението, колкото и невероятно да звучи, но се намериха екземпляри, които като наведоха бичи глави и забиха поглед в земята, само едни оправдания с деца, внуци и правнуци отрониха с пресъхнали уста. Страх отново е овладял една немалка част от редовите данъкоплатци. Жалко и срамно за самите тях е да ги гледаш, как уж интелигентни хора, хора с образование, а им липсва елементарно гражданско чувство на отговорност да защитят собствените си интереси. Сякаш ако личното им мнение, каквото и да е то, стане обществено достояние ще ги вкарат в концлагер!
  

Коментари 

 
0 Коментар#27 искам и аз 20:55 ч. 22.02.2011

Ради, що не минеш и по нашата улица да питаш дали искаме ремонт и да ни подменят тръбите? И ние искаме! А ако ме питаш коя е улицата - огледай се - всички - водопроводите са за сменяне на всякъде!
Цитирай
 
 
0 Коментар#26 Ziapach 22:01 ч. 21.02.2011

Някой в мненията споменава Грозев. аз отдавна влизам в сайта та се сетих как човека влизаше тука с реални идеи (не с фантазии и злоба) и участваше в дискусии с нас. Само той ме е карал да се замисля за кого да гласувам. Сега като гледам няма никакъв шанс това да стане, което е жалко :sad:
Цитирай
 
 
+1 Коментар#25 Ми Как Сиике, 21:45 ч. 21.02.2011

ти сама си отговаряш, бе. Това са форумите: едно мнение провокира противното, после обратното и т.н. Максимата "в спора се ражда истината" не сме я измислили ние, тъй че както не искаш да ти противоречат на неодобрението, така и не бива да искаш всички да те подкрепят, когато го изказваш. И така е не само в този форум, тъй че редно е и ти да свикнеш като критикуваш - да понасяш критики. Поне в този форум това се прави културно :-)
Цитирай
 
 
-1 Коментар#24 kak`Сийка 19:11 ч. 21.02.2011

Не мога да разбера защо всяко мнение, различно от подкрепа за управляващите, наричате "оплюване"?Форумите са за това- всеки да изкаже собствено мнение.
Аз не съм съгласна с направеното по този ночин и не искам така да продължават нещата.На вас ви харесва-ОК!
Тъпотия, обаче, е да построиш и обзаведеш нещо заради показването му и после да се чудиш какво да го правиш.Всяка глупост води след себе си друга!
Цитирай
 
 
-1 Коментар#23 г-жа Венче 18:10 ч. 21.02.2011

Как`Сийке, ха недей се напъва толкова, че да не се чуе и усети с носа!
Цитирай
 
 
+2 Коментар#22 Айде 16:03 ч. 21.02.2011

да ги ремонтираме, Мирела! От коя да почнем и с кви пари?
Тя финансовата криза мина и замина. Само нас ни държи, ама Дянков на всеки 3 месеца обещава, че ще си ходи догодина. Накрая ще вземе той да си иде преди нея!.. :lol:
Цитирай
 
 
+2 Коментар#21 Как Сийке, 16:00 ч. 21.02.2011

Май-май няма нещо, което да не можеш да оплюеш, а? :lol:
Ти още малко ще кажеш, че лагера е цъфтял и връзвал, и изведнъж са развалили печелившото предприятие на оня мошеник... А помниш ли за какви пари беше даден на концесия лагера да питам? ;-)
Виж - на туй за въпросите, задавани от Пачеманова ти сама си отговорила: въпроси всеки може да задава, ама алтернатива да даде е по-трудно... ;-)
Маркетингово проучване за кафето в новия център... Освен да го извършим тва проучване и то да ни покаже, че тряа да го напрайм тва кафене една кръчма с певици с пластмасови цици, да се наредим да мааме кифтета и гюбеци и да видиш къв хубав проект мое се реализира там... :lol:
Оти някои се напъват на черното бяло да викат?!? :zzz
Цитирай
 
 
0 Коментар#20 Mirela 15:59 ч. 21.02.2011

Neka da se remontirat pove4e ulici v grada ni,no ako e vuzmijno bez vzemane na zaemi.Zaem se vru6ta dosta trudno.A i pri tazi finansova kriza...
Цитирай
 
 
-3 Коментар#19 kak`Сийка 14:55 ч. 21.02.2011

1.Да вземем вместо Главната, да и казваме "Главен паркинг"!
2.Не напразно Пачеманова поставя въпроса за издръжката- не е въпроса нещо само да го имаш.Доста неща започнаха да тежат като издръжка, без да има кой-знае каква полза от тях за населението като цяло.И все пак- правено ли е маркетингово проучване за кафе-аперитива?
3.Пропагандните снимки на лагера са правени по същото време, по което се криеха проектите на хората.И остави ги тези- за там можеше да се намери читав инвеститор или програма.Ама кой???
Цитирай
 
 
+2 Коментар#18 Не баш 11:57 ч. 21.02.2011

1. Главната се пълни дори и като "паркинг дълъг километър и нещо". Доста съмнително е, че с едностранно паркиране щяха да стигат местата.

2. По какъв начин с инвеститор е по - добре. Едва ли някой ще налее 4 мил. и няма да иска нищо в замяна. А сега сградата си е изцяло общинска, а построяването е с чужди(държавни) пари. За кафе аператива да почакаме и да видим какво ще стане все пак....

3. Имаше прекрасни снимки как "хората си реализираха проектите". Складове за селскостопански машини и продукти. Айде сега да сме поне малко обективни.
Цитирай
 

Добави коментар

Благодарим Ви, че използвате кирилица.
Редакторите на сайта ще изтрият коментарът Ви в случай че:
* съдържа квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа.
* съдържа рекламни послания, включително линкове към други сайтове
Благодарим Ви за разбирането!

Код за сигурност
Обнови

Място за вашата реклама

Вашата
Реклама
ТУК!
тел. 088 8619339
Ради Белянов
представя:
 • 1
 • 2
 • 3
РЕКЛАМА:

Кафе машина ZANUSSI Venezia

12 напитки перфектно състояние. Цена по договаряне!!!

тел. 0888688658

 

хостинг и домейни

редакционно мнение

 • За КПД-то и още нещо... От 4 месеца според вижданията си отразявам работата на Общински съвет - Харманли. Кое ме впечатли? Най вече липсата...
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Мобилна версия на сайта

Мобилен harmanli-bg.com

Както обикновенно "Информационният портал на Харманли и региона" е с една крачка пред другите. Това което ние правим, скоро ще бъде нескопосано копирано от другите.

Вижте версията на сайта оптимизирана за изглед от мобилни телефони! Светкавично зареждане, без излишен трафик и тежки изображения. Всички статии и коментари. На една ръка разстояние! Възползвайте се! Посетети ни на адрес:

m.harmanli-bg.com

Важни телефони в Харманли!

За проблеми, нередности и нарушения по чистотата, екологията и уличното осветление, гражданите могат да звънят на:

 • Дейност "Чистота" - 0373 / 88552, Хр. Любомиров - 088 8134988
 • Фирма "Титан" - 0373 / 88929
 • еколог на общината - 0373 / 82015 втр. 153
 • улично осветление - 0373 / 82015 втр. 141

 

Последни коментари

Вход в системата