Click here to send us your inquires or call (852) 36130518

Информационен портал на Харманли и региона

   
Размер шрифт
 

17-та конференция на БСП Харманли отиде в историята

Конференция БСП
Конференция БСП

С националния химн на страната и Интернационала бе открита 17-та Отчетно изборна конференция на БСП-Харманли. В Конферентната зала на КЦ от делегираните 84 представители на партийните организации в общината, присъстваха 75, с което конференцията доби кворум и можеше да взема решения.

 Работната част откри г-жа Минка Стоянова в качеството си на председател на ОС на БСП. Тя представи гостите на конференцията /в т.ч. партньорите им в местния парламент ДПС, РЗС, БСДП, Съюза на антифашистите и БКП, ОС, ДСЖ/.

С едноминутно мълчание и ставане на крака, беше почетена паметта на отишлите в по-добрия свят партийни членове. Предложението Никола Павлов да бъде избран за Председател на конференцията, бе прието при гласуването с абсолютно болшинство и той предложи дневен ред от 6 точки. След избирането на съответните комисии работата тръгна по мед и масло. Минка Стоянова отчете в доклада си успехите на партията в местните избори и задачите за подготовката и успешното представяне на парламентарните избори през 2013 година.

След нея Динка Канева даде отчет за работата на Общинската контролна комисия. Приеха се и решения за дейността на организацията през следващия отчетен период.

Участниците
Участниците
Очаквано раздвижване на пластовете при разглеждане на следващите 3 точки, касаещи избор на ръководни органи, за местно и национално ниво премина като по вода. За Общинската партийна организация: ОбС и ОбКК, Председател на ОбС на БСП и Председател на ОБКК, народа гласува като един! Минка Стоянова е отново старата- нова председателка на ОбС на БСП. Няма лабаво! За избора на делегати на конгреса тоже /Минка Стоянова, Михаил Лисков, д-р Пламен Делчев и Дора Чанкова/.

Лек разнобой се получи при гласуването за кого нашенските делегати на конгреса да си дадат гласа при избора за Председател на НС на БСП, но от предложените четири кандидатури, само с 3 гласа против, се наложи кандидатурата на Сергей Станишев. Нямаше никакви проблеми при предложението за избор на членове на НС на БСП и Председател на ОПКК на БСП.

Така за около два и половина часа протече конференцията на БСП-Харманли. Премина "со кротце и со благо" и при отворени врати. Кога от друга партия на местно ниво ще видим такова нещо, един Господ знае. И ако на тази конференция видимо имаше нещо контрастиращо на демократичните понятия, то беше явното гласуване. Но това самите делегати си го гласуваха!

Коментари 

 
+1 Коментар#3 Minavam_ottuk 07:49 ч. 30.04.2012

А кой знае защо подобни събития дразнят разни Андрешковци и фенове на смеха?
Е, то не е като да се изправи един рапон по къси гащи и да се захване с нещо сериозно като ритнитопка, а на полувремето да реши да санира панелки, ама... :-)
Колкото и да плюят разни като вас, има разлика между това да избираш лидерите си и да вземаш решенията си "отдолу-нагоре" и на светло, и това един да е бащицата и всички да подрипкват в спуснат от него такт. За последното незнайно защо присмех и лоша дума от вас няма да чуем... То на нещо не ви ли напомня?
Ясно, че такива като вас влизат по форумите да плюйнат и си излизат доволни от това, но го правете с поне малко интелект, бе! ;-)
Я по-добре коментирайте вчерашната победа на Тигрите от Бистрица. По може да хване дикиш за червена точка! :D
Цитирай
 
 
-1 Коментар#2 Андрешко 02:23 ч. 30.04.2012

Кой знае защо,тази конференция ми напомня за нетолкова далечното минало...Всичко се правеше с пълно болшинство и избори,и вземане на решения на събранията.
Цитирай
 
 
0 Коментар#1 Смях 17:40 ч. 29.04.2012

Много смехотворна статия с комични изводи...демокрация!
Цитирай
 

Добави коментар

Благодарим Ви, че използвате кирилица.
Редакторите на сайта ще изтрият коментарът Ви в случай че:
* съдържа квалификации, лични нападки, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа.
* съдържа рекламни послания, включително линкове към други сайтове
Благодарим Ви за разбирането!

Код за сигурност
Обнови

Ради Белянов
представя:
 • 1
 • 2
 • 3
хостинг и домейни

редакционно мнение

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5

Мобилна версия на сайта

Мобилен harmanli-bg.com

Както обикновенно "Информационният портал на Харманли и региона" е с една крачка пред другите. Това което ние правим, скоро ще бъде нескопосано копирано от другите.

Вижте версията на сайта оптимизирана за изглед от мобилни телефони! Светкавично зареждане, без излишен трафик и тежки изображения. Всички статии и коментари. На една ръка разстояние! Възползвайте се! Посетети ни на адрес:

m.harmanli-bg.com

Важни телефони в Харманли!

За проблеми, нередности и нарушения по чистотата, екологията и уличното осветление, гражданите могат да звънят на:

 • Дейност "Чистота" - 0373 / 88552, Хр. Любомиров - 088 8134988
 • Фирма "Титан" - 0373 / 88929
 • еколог на общината - 0373 / 82015 втр. 153
 • улично осветление - 0373 / 82015 втр. 141

 

Вход в системата