Click here to send us your inquires or call (852) 36130518

Информационен портал на Харманли и региона

   
Размер шрифт
 

Информация за сайта

Информационният портал на Харманли и региона - harmanli-bg.com съществува от 2007 година!

Сайтът е регистриран, разработен и финансиран от Янко Василев и Христо Генев и това никога не е било тайна.

Сайтът бързо набира популярност и посетители и е поставен на челно място от всички търсачки. В дни на пиков интерес дневните посещения са надхвърляли цифрата 2000!!!

Това е:

  • Първият регионален сайт за новини, коментари, форумни дискусии, безплатни регионални обяви, галерия и бизнес каталог;
  • Първият регионален сайт, качил видео репортажи от различни събития в обществения живот на града включително репортажи от всеки мач на "Хеброс" Харманли в рамките на 2 сезона;
  • Първият регионален сайт, който разполага с мобилна версия;

Драги посетители, създали сме САМИ нещо, което вече е широко познато и се харесва на много хора, въпреки че не пишат по 25 поста на ден, за да го покажат! Не ни е срам от това, което сме създали, напротив - горди сме с постигнатия резултат!

Не караме насила НИКОЙ да посещава сайта или да адмирира информацията в него. Коментарите както виждате са свободни и не са санкционирани, освен в случаите на лични нападки.

За контакти с администраторите можете да използвате Email: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. или тел. 0888 619339

Ради Белянов
представя:
  • 1
  • 2
  • 3
хостинг и домейни

Мобилна версия на сайта

Мобилен harmanli-bg.com

Както обикновенно "Информационният портал на Харманли и региона" е с една крачка пред другите. Това което ние правим, скоро ще бъде нескопосано копирано от другите.

Вижте версията на сайта оптимизирана за изглед от мобилни телефони! Светкавично зареждане, без излишен трафик и тежки изображения. Всички статии и коментари. На една ръка разстояние! Възползвайте се! Посетети ни на адрес:

m.harmanli-bg.com

Вход в системата